Kansainvälinen työ kotimaassa

Kasvavan maahanmuuton myötä myös Lappeenrannan alueelle asettuu jatkuvasti asumaan ihmisiä eri maista ja kulttuureista. He tulevat tänne opiskelun, parisuhteen, pakolaisuuden tai vaikkapa työpaikan vuoksi väliaikaisesti tai pysyvästi.

Seurakuntamme kansainvälisen työn keskeisinä tavoitteina on tarjota hengellinen koti kristityille maahanmuuttajille sekä tarjota ei-kristityille maahanmuuttajille mahdollisuus tutustua seurakunnan toimintaan ja sen sanomaan sekä seurakuntalaisiin.

Haluamme tukea maahanmuuttajia löytämään oman paikkansa uudessa kotimaassaan olemalla heille lähimmäisiä. Seurakuntamme kansainvälinen toiminta käsittää sunnuntain päivätilaisuuksien tulkkauksen englanniksi, joka toinen sunnuntai pidettävät englanninkieliset jumalanpalvelukset ja joka toinen torstai pidettävät kansainväliset illat, joissa ohjelma on pääosin englannin- ja arabiankielistä.

Saatavana on myös hengellistä kirjallisuutta ja muuta materiaalia useilla eri kielillä. Kansainvälisten iltojen ajankohdat voi tarkistaa seurakunnan tapahtumakalenterista.

Pentecostal church of Lappeenranta English service