Lapset & Varkit

Seurakunnassa voi olla mukana monenlaisessa toiminnassa koko perheenä – tai lapset omassa ikäryhmässään. Kerhot ovat ilmaisia ja kaikille avoimia. Ikärajat ovat ohjeellisia, mutta opetuksen kohdeikäryhmät kannattaa ottaa huomioon.

Kerhot

Muskarikerhoon ovat tervetulleita lapset sylivauvasta kouluikään yhdessä huoltajan kanssa. Muskarikerhossa toiminnan keskipisteessä ovat alle kouluikäiset lapset.

Pyhiskerho kokoontuu Betanialla jumalanpalveluksen aikana syyskuusta toukokuun loppuun. Kerho kestää yhden tunnin alkaen aina puolen tunnin kuluttua jumalanpalveluksen alusta lukien. Pääsääntöisesti pyhiskerho on klo 11.30. Tarkista jumalanpalvelusten ajankohdat kalenterista.

RR-Täyssäätökerho toimii paikallisesti osana Royal Rangers Finlandin valtakunnallista ja kansainvälistä lapsi- ja varhaisnuorisotyötä. Royal Rangers on mentorointiohjelma, jossa haluamme tukea lapsen kasvua tasapainoiseen aikuisuuteen mielekkään toiminnan ja luotettavien aikuisten parissa. Kansainvälisyyskasvatus on luonnollinen osa toimintaa.

Kerhoillat perjantaisin kahdessa ikäryhmässä:

Donkit ovat 7–10 -vuotiaita tyttöjä ja poikia. Kerhoilloissa ulkoillaan tutustutaan erilaisiin harrastuksiin ja opetellaan monenlaisia taitoja.

Varkit ovat 11–14 -vuotiaita kerholaisia, nuorten ja aikuistenkin maailmaan tutustuvia tyttöjä ja poikia. Myös varkit ovat välillä ulkona, esimerkiksi ajelemassa mönkkärillä tai retkeilemässä.

Löydät RR-Täyssäätökerhon myös Facebookista. Royal Rangers Finlandin valtakunnallisesta toiminnasta saat tietoa myös Facebookista ja kotisivuilta www.royalrangers.fi

Haluamme toivottaa sinut tervetulleeksi mukaan toimintaamme.

Lisätiedot: pastori Helena Korhonen, helena.korhonen@lprhelluntaisrk.fi, puh. 040 725 8700.