Yhteyttä ja yhdessäoloa naisten kesken

Naisten arkipiiri kokoontuu Betanialla perheolkkarissa keskiviikkoisin. Arkipiiri on avoin kaikille. Keskustelemme arkisista asioista naisen näkökulmasta. Tavoitteenamme on tukea itse kunkin arjessa jaksamista uskonsa säilyttäen ja siinä kasvaen. Ystävyys ja yhdessäolo luovat oleelliset elementit yhdessä olollemme.

Naisten lataamoon olet tervetullut lataamaan akkujasi yksin tai ystäviesi kanssa. Lataamoillat ovat vaihtelevasti kerran tai kahdesti kuukaudessa, joten seuraa ilmoitteluamme. Iltoihin sisältyy musiikkia, henkilökohtaisia puheenvuoroja, tarjoilua ym. Iltoihin on vapaa pääsy.

Martat ja Mariat kokoontuvat naisten rukousiltoihin kerran kuukaudessa. Nämä rukousillat ilmoitetaan kuukausitiedotteessa ja ilmoituksissamme. Näissä illoissa keskitymme rukoilemaan yhdessä yhteisten asioiden ja myös henkilökohtaisten rukousaiheiden puolesta. Olet tervetullut rukoilemaan!

Naisten solut toimivat muun solutoimintamme kanssa koordinoidusti. Jos olet halukas osallistumaan naisten soluun, ota yhteys solukoordinaattoriin.